GEOTERMIKUS FŰTÉS - A geotermikus fűtés - Időjárásfüggetlen környezetkímélő megoldás az energiafüggetlenségre

GEOTERMIKUS FŰTÉS

GEOTERMIKUS FŰTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL, ÁRAJÁNLATKÉRÉS

A geotermikus fűtés környezetkímélő, megújuló energiaforráson alapul.

A fosszilis tüzelőanyagok elégetésével szemben a geotermikus fűtés költsége fajlagosan alacsonyabb, kitermeli a beruházás költségeit, és hosszútávon jelentős versenyelőnyt biztosíthat. Minél nagyobb az energia igény, annál nagyobb lehet a megtakarítás.

Más megújuló energiákon alapuló fűtésrendszerekkel szemben a geotermikus fűtés az időjárástól függetlenül folyamatosan üzemeltethető.

A folyamatosan növekvő energiaárak okozta kockázatok és terhelés csökkentésére, és a tervezhetőség javítására a geotermikus fűtés rendszerre történő átállás kiváló lehetőséget nyújt.

Mind a rendszer hatásfokát mind a fajlagos beruházási költségeket tekintve általánosságban elmondható, hogy bizonyos méret felett kifizetődő csak geotermikus fűtést alkalmazni, de minden projekt egyedi felmérést, elemzést, és tervezést igényel.

Állunk szíves rendelkezésére akár a komplett kulcsrakész geotermikus fűtés rendszer kialakításával, de vállaljuk bármely részfolyamat, például a geotermikus kutatás, a geotermikus fűtés rendszer tervezés, a geotermikus fúrás, a geotermikus fűtés rendszer kivitelezés, a műszaki ellenőrzés, vagy akár a projekt menedzsment lebonyolítását is.

Ne feledje, mi mindig készséggel állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben

  • kérdése merült fel,
  • segítségre van szüksége,
  • árajánlatot szeretne kérni,
  • vagy csak megosztaná velünk észrevételét, megjegyzését,

vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy a KAPCSOLAT menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Gundel Investment Kft. | +36 20 928 4184 | info@geotermikusenergia.hu